Agenda

Ontmoet onze auteurs!

In dit overzicht vind je online en live lezingen, boekpresentaties, boekenfeestjes, beurzen, markten en ander boekplezier waar je een of meer van onze auteurs kunt ontmoeten. Stuk voor stuk auteurs van bijzondere boeken die je rechtstreeks bij de auteur kunt kopen.


Vrijdag 19 april: Auteursfeestje Bestelbijdeauteur.nl
Om de officiële presentatie van ons platform aan de lezers te vieren, bieden we onze auteurs een zinvol en feestelijk programma met workshops, marketinghulp en ontmoeting.
Deel 1
: Workshops en diner voor Bestelbijdeauteur-auteurs
Het eerste deel van de bijeenkomst begint aan het einde van de middag en bestaat uit een programma met diner voor aangesloten auteurs. Deelname kost € 45,- inclusief diner, goodiebag en marketingcadeautjes.
Deel 2
: Halverwege de avond gaan de deuren open voor onze genodigden en vieren we de lancering gezamenlijk met een officieel en feestelijk moment. Genodigde auteurs mogen naar binnen op vertoon van het eigen boek. Genodigde lezers krijgen entree op vertoon van een boek dat rechtstreeks bij de auteur is gekocht.

Zaterdag 20 april: Pubbers en Paupers
Evenement voor zelfuitgevers, in Veenhuizen. Zelfstandig je boek uitgeven is geen rocket science meer. Ook niet onmogelijk. En zeker niet minder dan een boek wat uitgegeven wordt door een uitgeverij. Bij een uitgeverij wordt een team samengesteld om jouw verhaal tot een mooi boek te vormen. Dat team kan jij zelf ook samenstellen! 20 april kun je spreken met verschillende mensen die deel uitmaken van zo’n team. Leuk om de mensen in het echt te ontmoeten en zo te bepalen met wie jij je (volgende) boek kan gaan maken. Loes Vork van Bestelbijdeauteur.nl staat op het programma met een presentatie over marketing.
Aanmelden via deze link.

Oktober 2024: 4boeken Gouda
Twaalf lokale auteurs en lezers ontmoeten elkaar. Interviews, presentaties, optredens, gesprekken en verkoop van boeken door de auteurs, in de sfeervolle Agnietenkapel. Organisatie: Loes Vork van Bestelbijdeauteur.nl en Hanny Schoonderwoerd van Uitgeverij Klare Taal
19.00-21.30 uur in Gouda
Klik hier voor meer informatie

November 2024: 4boeken Oudewater
Twaalf lokale auteurs en lezers ontmoeten elkaar. Interviews, presentaties, optredens, gesprekken en verkoop van boeken door de auteurs. Organisatie: Loes Vork van Bestelbijdeauteur.nl en Hanny Schoonderwoerd van Uitgeverij Klare Taal
19.00-21.30 uur in Oudewater.
Klik hier voor meer informatie