Ik rouw van je

Een liefdevol boek over over verlies na overlijden van een dierbare

Auteurs: Claire van 't Veen

Bekijk deze Boekenkaft van Ik rouw van je van Claire van 't Veen

€ 22,00

Trefwoorden: Een boek over rouw, rouwverwerking, hoe rouw je, je eigen weg in rouw, missen, hulpboek bij rouw

Bekijk inkijkexemplaar:

Volg de auteur online:

Over het boek:

Het boek Ik rouw van je is een liefdevol boek over verlies en rouw.

Met oefeningen en kleine stapjes word je meegenomen op de reis van rouw en herdenken. Een houvast en lichtpunt in de rauwe tijd van rouw na een overlijden.

Korte teksten, makkelijke woorden, grotere letters en veel afbeeldingen. Kleur en ruimte voor op de donkere èn lichte dagen. Ik rouw van je gaat over jouw weg van rouw en die van niemand anders.

v 112 pagina’s in kleur
v Soft cover (zachte kaft)
v Korte stukjes tekst per pagina

Dit lees je in het boek Ik rouw van je

Je wordt meegenomen op de reis van rouw. In dat prille begin die je de adem beneemt. Je beweegt jezelf naar ruimte. Er zijn oefeningen die je kan doen, maar niet hoeft. Korte zinnen, warme woorden en aanmoediging. Stapje voor stapje op jouw weg. Hoe je je nu voelt, dat gaat beter worden. In het boek is er ruimte voor jouw reis en, voor als je wil, eigen aantekeningen.

Bekijk deze Boekenkaft van boek Ik rouw van je van Claire van 't Veen

Over de auteur:

Claire van 't Veen (1980)

De schrijver en maker van het boek dat ben ik, Claire. Geboren in 1980. Samen met mijn man heb ik twee kinderen, waarvan er één in onze harten opgroeit.

Na het overlijden van onze dochter zat ik in een klap in de krochten van de rouw. Hoe kan het dat de wereld bij iedereen doordraaide, terwijl mijn wereld stilstond en er een allesverwoestende orkaan was langsgekomen?

Op zoek naar een boek

In het begin zocht ik naar boeken over rouw en houvast. Specifiek zocht ik naar een liefdevol boek met handvatten. Een boek met tips en kleine stappen. 

Ik zocht naar een boek over rouw met weinig tekst per pagina, want lezen en concentreren; dat lukte nog niet. En teveel in een keer, dat was onmogelijk.

Lezen over de rouw van anderen kon ik ook (nog) niet. Daar was geen ruimte voor. Een laagdrempelig boek over rouw, daar was ik naar op zoek. Een boek dat je weg kan leggen en weer op kan pakken. Een boek met mooie afbeeldingen en ruimte. Maar dat boek, dat specifieke boek over rouw, dat was er toen nog niet. 

Het boek heb ik uiteindelijk zelf geschreven, omdat ik het mezelf toen zo enorm heb gegund en het nu anderen gun. 

Ik hoop dat dit het boek is dat je nooit hoeft open te slaan, maar als dit wel zo is wens ik dat mijn boek jou weet te vinden en dat het je helpt. Dat je het jezelf of een ander cadeau doet. Of gebruikt in de rouwgroep, begeleiding of als tip meegeeft aan anderen.

Nog niet zeker of het boek echt iets voor je is?
Ga naar de website www.ikrouwvanje.nl 

En weet me bij vragen of iets anders vooral te vinden.

Veel liefs, Claire

Lees onze recensierichtlijnen

Claire van 't Veen heeft nog geen andere boeken geplaatst.