Helende Verhalen

Beveel dit boek aan!

Ieder boek is een goed boek, in de handen van de juiste lezer. Daarom werken wij met ‘aanbevelingen’ in plaats van ‘recensies’ of ‘beoordelingen’. Jouw aanbeveling is bedoeld om andere lezers te helpen om een goede keuze te maken.

Bekijk hier onze recensierichtlijnen.

Ik vond dit boek... *

Maak de zin af met jouw mening over het boek. Je hebt hier alle ruimte om je persoonlijke ervaring te delen. (*Dit is een verplicht invulveld.)

Samenvatting *

Vat in maximaal 70 tekens samen wat jouw aanbeveling over dit boek is. Deze zin wordt zichtbaar in de voorvertoning van je aanbeveling. (*Dit is een verplicht invulveld.)

70

Ik las dit boek als...

Maak de zin af. Vertel waarom jouw aanbeveling belangrijk of interessant is, bijvoorbeeld omdat je (ook) verstand hebt van dit onderwerp, omdat je veel leest, of omdat je in een boekhandel of bij een uitgeverij werkt. (Je mag dit ook leeg laten.)

Ik las dit boek omdat...

Maak de zin af. Vertel waarom je het boek ging lezen. Wat was de aanleiding? (Je mag dit ook leeg laten.)

Lees dit boek vooral als...

Maak de zin af. Aan wie zou je het boek aanraden en waarom? Denk aan mensen die in een bepaalde situatie zitten of die een specifieke interesse hebben. Of vertel op welke andere boeken het boek lijkt. (Je mag dit ook leeg laten.)

Lees dit boek vooral niet als...

Maak de zin af. Wie kan dit boek maar beter niet lezen, en waarom niet? (Je mag dit ook leeg laten.)

Jouw naam *

*Dit is een verplicht invulveld. Je naam wordt getoond bij de aanbeveling. Vermeld je volledige naam of alleen je voornaam.

Email *

*Je mailadres wordt niet gepubliceerd op de site. We vragen je mailadres om te controleren of je ‘echt’ bent, voor een melding na plaatsing en om eventueel contact op te nemen als wij of de auteur een vraag hebben. Zonder mailadres wordt je aanbeveling niet gepubliceerd.

Ja, ik heb dit boek gelezen *

Bevestig dat je het boek gelezen hebt