Fatima's Hand

Literaire thriller

Auteurs: Anne Marie de Haan

Bekijk deze Boekenkaft van Fatima's Hand van Anne Marie de Haan

€ 16,99

Trefwoorden: fantasy thriller Arnhem Marokko Ibiza Haïti Schotland

Fotograaf/illustrator: Illustraties en artwork door Brenda Beek, foto achterkant door Manon Bruininga.

Bekijk inkijkexemplaar:

Volg de auteur online:

Over het boek:

Fatima’s Hand is een kleurrijke thriller met occulte invloeden. Het leest als een spannende reis, die begint in Findhorn en via Arnhem, Ibiza, Marrakesh, de Sahara en Port-au-Prince weer eindigt in Arnhem.

Productinformatie: gekleurde paperback kaft, 256 pagina’s, binnenwerk zwart-wit met illustraties.

De moord op Ibrahim Al Fawzi en de vondst van een voodoo-popje ontketenen een reeks surrealistische en gewelddadige gebeurtenissen. De politie staat voor een raadsel en het lukt rechercheur Afalkay Al Fayed niet om in zijn eentje de dader te vinden. Zonder het van elkaar te weten, houden vier personages uit verschillende werelden een puzzelstukje van de waarheid in handen. Deze leiden allemaal naar de hand van Fatima.

Bekijk deze Boekenkaft van boek Fatima's Hand van Anne Marie de Haan

Over de auteur:

Anne Marie de Haan schrijft artikelen en verhalen sinds 1990. Zij studeerde Kunstgeschiedenis, Journalistiek en volgde schrijfcursussen Verhalen en Roman bij de Schrijvers vakschool. Zij werkte in de reiswereld en bij het Internationale Vrouwencentrum. Daarnaast is zij geïnteresseerd in het  bovennatuurlijke, esoterische en in lucide dromen. Fatima’s hand is haar fictiedebuut.

Ik ben Anne Marie de Haan. Schrijven is mijn passie met een brede interesse in de multiculturele samenleving, de natuur en ons milieu. Ik houd ervan om in de natuur te werken als heggenvlechter en in een permacultuurtuin.

Sinds 1995 schrijf ik voor diverse opdrachtgevers zoals kranten, tijdschriften en websites van bedrijven en organisaties.

Lees onze recensierichtlijnen

Anne Marie de Haan heeft nog geen andere boeken geplaatst.