Belevenissen van een boekhouder

Boekhouden, leuker kunnen we het niet maken

Auteurs: Ronald Harreveld

Bekijk deze Boekenkaft van Belevenissen van een boekhouder van Ronald Harreveld

€ 21,50

Trefwoorden: zzp, ondernemer, humor, belasting, boeiend, korte verhalen, grappig, financien, geld, herkenbaar, luchtig, bedrijf, column, belastingdienst ,

Fotograaf/illustrator: Cover: Eddy Stolk, Lawine Design Utrecht

Volg de auteur online:

Over het boek:

Boeiend, verrassend, humoristisch, leerzaam.

Dat zijn wel de woorden die de lading van dit boek dekt.

Deze paperback (A5, 194 bladzijden) bestaat uit 63 verschillende belevenissen, korte verhalen.

Dagelijkse waargebeurde belevenissen uit het leven van een boekhouder en ondernemende zzp’er. In vlotte schrijfstijl brengt de auteur misverstanden over belastingen en het boekhoudersvak aan het licht, een ambacht met mooie ontmoetingen.

Deze publicatie biedt een kijkje achter de schermen van een …

boekhoudkantoor met een vette knipoog en een persoonlijke touch.
Het laat zien dat het boekhoudersvak zeker niet saai is, maar een echt vak, enerverend, vol positieve ervaringen, met veel leermomenten. We lezen op humoristische wijze hoe het moet, maar vooral hoe het niet moet.

Bereidt u voor op een onverwacht interessante reis door de wereld van financiën en de mens achter de boekhouder.

Leuk voor iedereen. 
Dus niet alleen voor zzp’ers, ondernemers, accountants, mbo en hbo studenten administratie of accountancy, leraren MBO en HBO, maar echt leuk voor iedereen!

Bekijk deze Boekenkaft van boek Belevenissen van een boekhouder van Ronald Harreveld

Over de auteur:

Ronald Harreveld (1967) heeft ruim 35 jaar ervaring als boekhouder. Eerst werkzaam in loondienst, de laatste acht jaar met zijn eigen bedrijf Siffror Administratieve Dienstverlening. Ronald vindt het belangrijk om kennis te delen. Naast het gebruikelijke belasting- en boekhoudwerk, geeft hij ook workshops, lezingen en bootcamps boekhouden. Zijn belevenissen plaatste hij op social media, waar deze bundel een prachtig resultaat van is.De kracht van Ronald ligt in zijn inhoudelijke kennis, ervaring, maar zijn persoonlijke benadering naar cliënten maakt hem uniek. Zijn specialisme ligt in het ondernemerschap in de creatieve sector, het creatieve kleinbedrijf, zoals hij zelf zegt. Goede relaties, zakelijke vriendschappen en ruimte voor familie, vrienden en vrijetijdsbestedingen zoals trompet spelen zijn belangrijk voor hem.

Lees onze recensierichtlijnen

Ronald Harreveld heeft nog geen andere boeken geplaatst.