100 dagen pensioenaftelkalender

"Scheur je pensioen in" 100 cartoons, tips en overdenkingen.

Auteurs: Joke Kruijf

Bekijk deze Boekenkaft van 100 dagen pensioenaftelkalender van Joke Kruijf

€ 25,35

Trefwoorden: coaching, cadeau, humor, aftellen, pensioengat, zwarte-gat, arbeid, loopbaan, afscheid, zinvol zijn, persoonlijke ontwikkeling, passie, drijfveer

Fotograaf/illustrator: Tom van Dun, InfoComics

Bekijk inkijkexemplaar:

Volg de auteur online:

Over het boek:

Het woord ‘aftelkalender’ zegt het al: in 100 dagen aftellen naar het pensioen.
De kalender is opgebouwd rondom diverse thema’s die spelen bij het pensioen, zoals afscheid nemen, nuttig voelen, geld, vrije tijd, omgaan met partner thuis en de keuze om echt te stoppen of toch nog door te werken. Ook komt dan de vraag, wat is werk? 
Naast 100 humoristische, herkenbare cartoons bevat de kalender diverse pagina’s met vragen, adviezen en praktische tips.

Bekijk deze Boekenkaft van boek 100 dagen pensioenaftelkalender van Joke Kruijf

Over de auteur:

Joke Kruijf (1971) werkt 10 jaar als coach/trainer voor loopbaan, duurzame inzetbaarheid en communicatie.
Door echt te luisteren herkent ze de uitdagingen waarmee veel mensen in hun loopbaan te maken krijgen. Voor zowel de medewerker als de leidinggevende benut ze haar ervaring om begeleiding te geven. Ze werkt op een pragmatische wijze en maakt gebruik van originele middelen en materialen. Hierdoor bereikt ze ook mensen die denken dat coaching geen zin heeft of er tegenop zien.


Veel ontwikkeltrajecten voor teams of individuen worden als complex en theoretisch ervaren. Joke ontwikkelt vanuit deze theorie leuke, praktische en toepasbare methoden om mensen te begeleiden. 
Wanneer nodig gebruikt ze een scan waardoor je natuurlijke talenten en drijfveren naar voren komen. Dit is dan een leidraad om mensen vanuit hun natuurlijke te laten ontwikkelen. Want alleen vanuit je natuurlijke, authentieke (ik) kan een mens gelukkig leven is het "motto" van Joke.

Lees onze recensierichtlijnen

Joke Kruijf heeft nog geen andere boeken geplaatst.